Oficina Jove Sant Cugat Oficina Jove de Sant Cugat del Vallès

Logotip de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès Saltar al contingut
Ets a:

Consell de Joves 13/16

  • El Consell de joves 13/16 és un òrgan consultiu i de participació que representa l’alumnat d’ESO de la ciutat i, a través del qual, podem donar  la nostra opinió sobre els assumptes de ciutat i  proposar accions per transformar el nostre entorn.

 

  • Pel curs 2019-2020 els temes que tractarem són: la definició d’una proposta d’OCI ALTERNATIU per a joves, un recull d’actuacions contra el CANVI CLIMÀTIC a nivell local i, a proposta dels consellers i de les conselleres, la concreció d’una oferta de propostes i activitats per a joves que els ORIENTI en el seu procés d’EMANCIPACIÓ. A més a més, col·laborarem amb el Teatre/Auditori per proposar i escollir una actuació en una de les futures programacions, revisarem les propostes del Pla Local de Joventut adreçades a joves de la nostra edat i participarem en alguns actes de ciutat.

 

  • Ens trobarem en sessions ordinàries de treball un cop al mes, els dilluns de 18 a 19.30 h al Casal TorreBlanca i, puntualment, quan faci falta, en altres àmbits o actes de ciutat.

 

  • Per estar informats de què fem, seguiu-nos a instagram: @CJOVES1316STC

 

 

 

 

Peu de pàgina

Av. Pla del Vinyet 81-85
08172 Sant Cugat
Tel. 93 544 19 65
oficinajove@santcugat.cat
Número de Whatsapp 667.410.731


© 2014 Ajuntament de Sant Cugat
http://www.santcugat.cat

Amb el suport de:
Diputació de Barcelona     Generalitat de Catalunya